Шукати в цьому блозі

понеділок, 20 квітня 2020 р.


Univadis Medical News опублікував деякі статистичні дані щодо пацієнтів із COVID-19, які потребували госпіталізації та прийому до відділення інтенсивної терапії.

У дослідженні 1591 поспіль пацієнтів у регіоні Ломбардія Італії 82% були чоловіками, середній вік - 63%. У 68% було хоча б ще одне захворювання, яке могло погіршити їх ситуацію. 99% потребували дихальної підтримки, 88% - через ШВЛ, а інші 11 - менш інвазивні. Приблизно через місяць спостереження 58% все ще перебували в диспансері, 16% були виписані, а 26% померли в диспансері. Звичайно, смертність була вища у пацієнтів старшого віку.

Зважаючи на те, що радіоаматори - це зазвичай чоловіки старшого віку, і багато людей із супутніми захворюваннями (що означає додаткові захворювання для погіршення нашого світогляду), ми, швидше за все, спричиняємо важку погоду COVID-19, якщо ми її спіймаємо. Тому, будь ласка, не наражайте себе на зайвий зайвий ризик. Залишайтеся вдома та грайте радіо!

А Tech Financials зазначає, що сторожовий дозор зв'язку Південної Африки виділив спеціальний номер телефону для надзвичайних ситуацій COVID-19.

Незалежне управління зв'язку SA (ICASA) виділило номер телефону "111" для використання в службах екстреної допомоги COVID-19.

"Сервісний код" 111 "цим узгоджується і надається мандатам для національних служб надзвичайних ситуацій COVID-19", - сказав доктор Кеабецве Модімоенг, в.о.

Дзвінки на екстрений номер COVID-19 будуть безкоштовними.

"Службовий код" 111 "призначений для національних служб надзвичайних ситуацій COVID-19 під час Національного штату катастроф. Службовий код "111" перестане узгоджуватись та надавати мандат протягом трьох (3) місяців після припинення Національного штату катастроф ", - сказав д-р Модімоенг.

У випадку, якщо ви пропустили оголошення, найбільший Hamfest в Європі, HamRadio2020 у місті Фрідріхсхафен, був скасований. Згідно з повідомленням, HAM RADIO діяв відповідно до рішення федеральних та державних органів від 15 квітня про те, що до 31 серпня не відбудеться жодних великих подій. HAM RADIO 2020 було встановлено на 26 - 28 червня. шоу, що кожного літа приваблює близько 15 000 відвідувачів з усього світу. Цьогорічне шоу було б 45-м HAM RADIO.

Грег Моссоп G0DUB все ж планує он-лайн варіант для екстреної зустрічі зв'язку 27 червня з 11:00 до 15:00 за UTC. Слідкуйте за додатковою інформацією. Ми навіть можемо мати змогу зв’язатись та взяти участь!

Інше скасування, оголошене на цьому тижні, стосується Марафону товаришів, який офіційно був відкладений, нової дати не вказано. HAMNET-KZN, який, як правило, відіграє величезну роль у комунікаціях під час гонки, доведеться почекати деякий час, щоб почути, чи відбудеться це взагалі цього року.

Рік Палм, K1CE, пише у своїй редакції в електронному листі ARES від 15 квітня, говорить, що нинішня криза COVID-19, на відміну від будь-якої надзвичайної ситуації, через яку хтось із нас пережив, із тривалими періодами часу вдома - і в халупі для йому та багатьом іншим хамам. Він витратив час на невеликі проекти, які він завжди мав робити; наприклад, він закріпив свої 12-вольтові батареї (у коробках для батарей) на нижній металевій полиці своєї операційної платформи, використовуючи затискачі та ремінці коробки. Він зареєстрований у локальній FM-ретрансляторі та симплекс-сітках, а також у місцевій / регіональній 6-метровій сітковій сітці для оздоровчих перевірок, інформації, соціального зв’язку та морального стану. Він зафіксував багато нових HF-контактів і набрав QSL у Журналі світових журналів ARRL. Усі ці заходи добре допомагають йому у збереженні певної подоби розуму в наші дні.

Шукаєте щось зробити? Професор відділу управління надзвичайними ситуаціями Майка Корі з університету Міссісіпі Майк Корі запропонував цю чудову пропозицію: "Постарайтеся працювати якомога більше суфіксальних викликів STAYHOME". [Деякі країни дозволяють радіоаматорам використовувати спеціальні суфікси позивного знаку "STAYHOME". Наприклад, у Канаді Майкл Шамаш, VE2MXU, використовує VC2STAYHOM "для підвищення обізнаності щодо соціального відставання під час пандемії COVID-19".] Корі сказав: "Багато з цих станцій активні в FT4 / FT8, тому настав час спробуйте цифрові режими та налаштування тестових станцій. "

Я згадував про Циклона Гарольда в бюлетені минулого тижня, коли він пронизував Вануату, Фіджі та інші острови. Що ж, ВМО повідомила про це на цьому тижні.

Останні новини Світової метеорологічної організації полягають у тому, що низько розташовані острови на південному заході Тихого океану зараховують людський та економічний облік важкого тропічного циклону Гарольда, який знищив ключову інфраструктуру та висвітлив проблеми катастроф та управління громадським здоров’ям у COVID-19 епоха. На своєму піку Гарольд був еквівалентом урагану категорії 5 за шкалою Саффір-Сімпсон.

Генеральний секретар ООН Антоніо Гутеррес заявив, що його "глибоко засмутили" повідомлення про втрати людей та майна у Вануату, Фіджі, Соломонових островах та Тонзі.
«Генеральний секретар висловлює вдячність урядам та першим реагуючим країнам, які постраждали від них, за їхню попереджувальну роботу щодо забезпечення безпеки людей перед бурею та задоволення їх негайних потреб після цього. Організація Об'єднаних Націй готова підтримати ці зусилля ", - сказав він у заяві.

"Генеральний секретар висловлює глибоку солідарність з людьми Тихого океану, коли вони стикаються з впливом цього циклону, разом з іншими проблемами, пов'язаними з кліматом, а також пандемією коронавірусу, що додає тривожному новому виміру існуючим вразливим ситуаціям". він сказав.

Тропічний циклон підкреслив необхідність діяльності всіх проектів ВМО, які сприяють зміцненню систем раннього попередження та збільшенню стійкості вразливих членів, що зазнають впливу небезпечних погодних та кліматичних змін, наприклад, прибережних та внутрішніх повеней, у тому числі від бурхливих скачок, річкових повеней. та підвищення рівня моря.

Координацію прогнозів та ранніх попереджень про тропічні циклони в регіоні забезпечують Комітет з тропічних циклонів ВМО Південного Тихого океану та Південно-Східного Індійського океану, Регіональний метеорологічний спеціалізований центр у Наді, Фіджі та Національна метеорологічна та гідрологічна служба .

Підтримувана ВМО система кліматичних ризиків та раннього попередження (CREWS) допомагає зміцнити системи раннього попередження та підвищити стійкість на Тихоокеанських островах.

Дякуємо ВМО за цей звіт.

Це Дейв Різ ZS1DFR, сподіваючись, що ви всі залишаєтеся вдома та будьте обережні та повідомляєте про HAMNET у Південній Африці.

Немає коментарів:

Дописати коментар